7daagse

Met enthousiasme presenteren wij:

de 7-daagse van Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen!

Speciaal voor iedereen die van gezelligheid en lekker bewegen houdt, organiseren wij de 7daagse. Een week voor jong en oud met workshops, wandelingen, lezingen, loopscans, open dagen en nog véél meer. We sluiten de week af met een fantastische dag in de Genneper Parken in Eindhoven.

Waarom de 7daagse
Iedereen verdient de vrijheid om lekker te kunnen bewegen. Of je goed ter been bent of niet, of je nu jong bent of oud. Met de 7daagse willen we je inspireren en informeren over het belang van gezonde beweging. Dat doen we met lezingen, loopscans en try-outs, maar ook door simpelweg erop uit te gaan door deel te nemen aan een van onze wandelingen. Het evenement moet tot slot vooral gezellig en leuk zijn.

 

 

Waar en wanneer?
De 7daagse vindt plaats van maandag 17 t/m zaterdag 22 september. Onze activiteiten vinden voornamelijk plaats in en om onze vestigingen. Hieronder vind je een overzicht van alles wat er te doen is. Van kleine tot grote activiteiten.

 

 

Meld je ook aan voor een activiteit!
Vind je het leuk om een lezing bij te wonen, met de kinderen deel te nemen aan het Kids Foot Festival of om mee te doen met de wandeling in de Genneper Parken? Dan vragen we je om in te schrijven voor het desbetreffende evenement. Op deze manier weten we ongeveer met hoeveel bezoekers we rekening kunnen houden. Daarnaast heeft aanmelden ook zijn voordelen! Zo krijgen de eerste 500 aanmeldingen op het eindevenement een korting op het preHistorisch dorp.

 

De activiteiten vinden plaats op en rondom al onze vestigingen en er is voor alle leeftijden iets te beleven. Deelname aan een of meerdere evenementen van de 7daagse is vrijwillig en op eigen risico. Onze activiteiten leggen wij vast met foto en video, waarbij de beelden niet voor identificatiedoeleinden zullen worden gebruikt. Personen stemmen er mee in dat wanneer zij meedoen aan één van onze activiteiten, zij ook vastgelegd kunnen worden en dit beeldmateriaal gedeeld c.q. gepubliceerd kan worden via sociale media of Buchrnhornen’s website. Het beeldmateriaal op de fysieke gegevensdragers zal na 3 maanden worden verwijderd.

 

 

Hieronder zie je wat er op welke dag en locatie georganiseerd wordt en hoe je je kunt aanmelden!

 

Kom ook kijken en doe mee met een van de vele activiteiten!

 

 

Aankomende evenementen

Er zijn geen aanstaande evenementen gevonden.