7daagse acties

De 7daagse moet een feestelijke week worden. We zien graag een glimlach op jouw gezicht. Daarom hebben we naast onze activiteiten nog een paar mooie winacties en kortingen, speciaal voor jou. Hieronder vind je een overzicht van wat je kan verwachten:
Extra korting op EXO-L

De EXO-L is een innovatieve externe enkelband die je beschermt je tegen het verzwikken van je enkel. De enkelband wordt veel gebruikt in zowel sport, werkveld als het dagelijks leven en werkt in veel gevallen beter dan een enkelbrace of tape. Bij het aanmeten van een meten we jouw enkels op met een 3D-scanner en printen we de EXO-L op maat met high-end 3D-printers naar jouw voorkeuren. Speciaal tijdens de 7daagse ontvang je een flinke korting op een EXO-L enkelband. Voor informatie verwijzen we je graag naar de website van EXO-L.

 

Gratis paar Healthy Seas sokken (t.w.v. €9,95) bij aankoop van een paar schoenen in onze winkel

Wat is er mooier dan het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten die ook nog een bijdragen aan de natuur. Zo dacht het merk Healthy Seas er ook over. Met het opvissen van ‘spooknetten’, ongebruikte visnetten, worden duurzame sokken gemaakt. Tijdens de 7daagse ontvang je een gratis paar Healthy Seas sokken naar keuze cadeau.

Winactie Lowa’s Renegade outdoorschoenen (5x) t.w.v. € 200,-

Als voorproefje van de 7daagse staan we voorafgaand aan de week met onze promostand in diverse stadscentra. Op deze manier willen we je alvast een beetje kennis laten maken met Hét Voet- en Beweegcenter. Op de promostand is er naast inspiratie en informatie ook iets heel moois te winnen; namelijk een paar echte Lowa outdoorschoenen. Nieuwsgierig? Doe dan ook mee met de actie en vul je gegevens in op onze actiepagina.

 

Win een goodiebag (t.w.v. €50,-) tijdens onze black box challenge

Wie houdt er op zijn tijd niet van een potje hints? Ook tijdens de 7daagse laten we je graag raden tijdens onze black box challenge. Lukt het jou om via hints op Facebook de black box te vinden? De winnaar(s) krijgen een mooie goodiebag ter waarde van €50,- . Doe ook mee. Meer informatie vind je op deze hier.

 

 

Winactie Sandalino’s sandalen (3x) t.w.v. €200,-

Maak jij tijdens de 7daagse de leukste selfie met het Super Selfie bord? Dan win jij misschien wel een paar hele mooie Sandalinos! Sandalinos zijn slippers met een hoog comfort die op maat gemaakt worden op basis van je digitale voetscan. Je kiest zelf hoe jouw Sandalino eruit komt te zien!