Het Grote Genneper Wandelevenement

Zaterdag 22 september is dé dag van ons Grote Genneper Wandelevenement. Samen met het preHistorish Dorp, de Genneper Hoeve en IJssportcentrum Eindhoven organiseren we een drietal prachtige wandelingen door de Genneper Parken (Eindhoven). Met een lange en korte looproute en een speciale kinderroute willen we iedereen dan ook uitnodigen om deel te nemen.

De Genneper parken in Eindhoven is een enorm veelzijdig sport- en recreatiegebied en een prachtig stukje natuur van Eindhoven. Naast het mooie en leerzame preHistorische Dorp in het Eindhoven Museum (voorheen Historische openlucht museum), kun je er ook terecht om wandelen, te schaatsen (ijssportcentrum) of om het boerderijleven te ervaren (bioboerderij de Genneperhoeve). Daarom willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan dit wandevenement.

De eerste 500 aanmeldingen zijn verzekerd van een goodiepakket waaronder consumptiebonnen, poncho, waterfles en fikse korting op het preHistorisch dorp!

 

Wat kan je o.a. tijdens het Grote Genneper Wandelevenement verwachten?

Allereerst staat gezelligheid en plezier voorop tijdens de 7daagse, zo ook tijdens het wandelevenement. Het wandelevenement heeft geen competitieve invalshoek. Op de route zijn verschillende mooie plekken te bewonderen, waaronder het natuurgebied van de Genneper Parken zelf. De wandelroutes lopen daarnaast langs de Genneperhoeve en Het preHistorisch dorp. Meld je je voortijdig aan voor dit evenement dan ontvang je leuke goodies en kortingen (op=op).

Wandel je mee? 

Omdat we allerlei verschillende deelnemers verwachten bieden we drie wandelroutes aan. Een lange route (8km), een korte route welke begaanbaar is voor rolstoelen en een kinderroute. Alle routes hebben als beginpunt IJssportcentrum Eindhoven en bevatten meerdere stempelposten.

 

Lowa experience center

Tijdens het evenement zijn er verschillende partners en leveranciers van Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen aanwezig. Zo ook Lowa outdoorschoenen, met een experience center. Kom je nieuwe Lowa’s daarom testen op het 7daagse eindevenement.

 

 

Algemene informatie

Vanaf 11.00u kan de wandeling gestart worden. Je kan je aanmelden bij het IJssportcentrum Eindhoven waar tevens de start en de finish zal zijn. De wandeling kan tot 16.00u worden gelopen. Daarna zijn stempelposten en andere locaties niet meer beschikbaar.

 

Partners van de 7daagse eindwandeling

 

 

Laat je ons weten of je komt?

Het doorgeven van je aanwezigheid is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.