fbpx

Akilwinter

Heb je last van barstjes en scheurtjes in je voeten? En heb je een schrale, ruwe of droge huid ten gevolge van kou en vochtigheid?

Akilwinter hydrateert en versterkt de huid waardoor deze weer soepel en zacht wordt. Het voorkomt het ontstaan van koubulten en kloven en versterkt de natuurlijke vocht- en vetstof barrière. Daarnaast wordt het kriebelend gevoel gekalmeerd.

De crème bevat:

  • Ginkgo biloba -> Voorkomt een droge huid en zorgt voor een balans van het melaninegehalte. Het verhelpt hyperpigmentatie en biedt bescherming tegen de zon. Het verouderingsproces van de huid wordt tevens vertraagd.
  • Goudsbloemolie -> Deze olie van Calendula zorgt voor een natuurlijke verzorging van de huid. Het versterkt, reinigt en werkt ontstekingswerend. Daarnaast wordt de huid herstelt en versoepelt.
  • Vitamine A, E, B5 -> Versterkt en herstructureert de huid. Tevens worden de gezonde lichaamscellen beschermd.
  • Galamboter -> Dit dringt gemakkelijk in de huid om deze te voeden, beschermen en te verzachten.

Hoe te gebruiken

Breng de crème aan op de huidzones die aan de kou worden blootgesteld. Masseer eerst de gevoelige gedeeltes van de huid. Breng vervolgens nogmaals de crème aan op alle huiddelen die moeten worden beschermd. Herhaal de behandeling zo vaak als nodig.

TIP
Ook bij schrale handen en gezicht te gebruiken! Niet aanbrengen op wonden. Heb je last van wintertenen? Probeer dan WandelWol!