fbpx

Aandacht voor bewegen

Aandacht voor bewegen staat aan de basis van een goed resultaat. Samen met de klant komen we tot een passende oplossing die aansluit op zijn of haar behoeften. In dit artikel vertelt Rob Buchrnhornen hier meer over. Want hoe zorgen wij ervoor dat wij de juiste aandacht kunnen bieden? En waarom is dit zo belangrijk?

Rob Buchrnhornen is algemeen directeur (3e generatie) en orthopedisch instrumentmaker. Als instrumentmaker maakt hij diverse hulpmiddelen. Denk aan handspalken, korsetten of enkel- en voetortheses. Kortom: alles wat mensen beter laat bewegen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de bewegingsvrijheid heeft die hij of zij verdient.

“Ik ben als kind al mee komen helpen in het bedrijf” – Rob Buchrnhornen

Jij bent afkomstig van de Buchrnhornen-familie. Wat voor impact heeft dat gehad op jouw werk?

Rob: “Ik ben als kind al mee komen helpen in het bedrijf. Toen ik van de middelbare school af kwam hadden we bij Buchrnhornen alleen nog maar een orthopedisch schoenmakerij. Ik was vooral gefascineerd door orthopedische instrumenten, dus besloot ik om bij een instrumentmakerij in Arnhem aan de slag te gaan. Enkele jaren later ben ik begonnen bij Van Dinter, een orthopedisch instrumentmakerij in Tilburg. Later werd Van Dinter overgenomen door Buchrnhornen. Op deze manier ben ik teruggekomen bij ons Brabantse familiebedrijf.”

Hoe is er binnen Buchrnhornen écht sprake van aandacht voor bewegen?

Rob: “Dat begint met aandacht voor de klant. We luisteren waar de specifieke behoeften liggen. Daarna kijken we hoe wij onze producten en diensten daarop aan laten sluiten. Uiteindelijk moet wat wij leveren de klant in het dagelijkse leven helpen. Dit kan gaan over een confectieschoen die goed past en lekker zit, maar kan ook een orthese die staan en lopen mogelijk maakt betreffen.

Wij bieden een breed arsenaal aan middelen en diensten dat beter bewegen mogelijk maakt. Alles is erop gericht dat kinderen en volwassenen nu en in de toekomst kunnen blijven bewegen.”

“Als klanten willen dat hun voorziening ook andere functionaliteiten heeft, wil ik dat graag mogelijk maken” – Rob Buchrnhornen

Wat maakt het geven van aandacht volgens jou zo belangrijk?

Rob: “Voor mij persoonlijk is het gewoon mooi om mensen écht te kunnen helpen. Je hoort van een arts wat er medisch aan de hand is, maar je wil het product ook toespitsen op de behoefte die de klant heeft. Ik vind het juist leuk om daarover na te denken. Als klanten willen dat hun voorziening ook andere functionaliteiten heeft, wil ik dat graag mogelijk maken. Ik vind het bedenken van niet-alledaagse oplossingen voor een klant het leukste aan mijn werk.”

Ben je zelf veel innovatief bezig en op welke manier doe je dat dan?

Rob: “Ja! En dan hoef ik niet iets compleet nieuws uit te vinden. Met bestaande technieken die je al in huis hebt kan je ook iets nieuws doen. Iets wat echt meerwaarde voor de klant heeft. Het is fijn als je iemand kan helpen met een standaardoplossing, maar het is ook leuk om hier goed over na te denken. Samen met de klant ga je op een zoektocht. Uiteindelijk kom je met een oplossing die goed werkt!”

Aandacht voor bewegen betekent aandacht voor de klant.

Rob: “Door aandacht voor bewegen te hebben, hebben wij aandacht voor onze klant. Door goed naar jou te luisteren en met je samen te werken, komen we tot de beste oplossing. Door jouw bewegingsvrijheid te optimaliseren, verbeteren we je kwaliteit van leven.”

 

Wil je meer weten over onze instrumentmakerij? Klik dan hier voor extra informatie