Past de schoen? Trek ‘m aan!

Nieuwe schoenencollectie in teken van natuur en kleurrijke tinten.

Wat gaan we zien?

Voor de voorjaars-/zomercollectie van 2020 hebben merken hun inspiratie letterlijk buiten de deur gezocht. De collectie wordt gekenmerkt door mooie, warme tinten en dierlijke prints; denk aan slangen- en zebramotieven. Enkele kleuren die het de komende periode goed gaan doen zijn (steen)rood, oranje en oker-/donkergeel. Deze kleuren zagen we afgelopen winter ook veel voorbijkomen. Daarnaast zien we veel blauwe en blauwgroene tinten en zijn pastelkleuren weer terug van weggeweest! Ook de dikke zolen blijven het goed doen.

“We zijn goed geslaagd in het samenstellen van een collectie met stijlvolle modellen die eruit springen” – Eelko Hamers

Invulling voor de schoenwinkels

Voor ons als winkel is het de uitdaging om uit het aanbod van onze leveranciers een mooie selectie te maken. Ik mag zeggen dat we hier goed in geslaagd zijn! Het is weer gelukt om een combinatie te maken tussen goede basisartikelen en stijlvolle, opvallende modellen. De verschillende kleuren en designs maken de collectie een lust voor het oog. Voor ons blijven zaken als comfort en pasvorm wel de belangrijkste aandachtspunten.

 

Graag nodig ik je uit in onze winkels te Eindhoven en Tilburg. Laat je verrassen door de collectie en ons specialistische advies.

 

Trends Piedi Nudi