Open vrijdag

Vrijdag 21 september gooien we de tent open!

We houden open huis in Eindhoven, Tilburg, Oss en Helmond. In iedere vestiging is er van alles te doen. Denk aan;

Rondleidingen

Tijdens de open dag kun je een kijkje in de keuken nemen door deel te nemen aan een rondleiding. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe onze schoenen en orthopedische hulpmiddelen in de werkplaats worden gemaakt, ons magazijn met (oude) leesten en de diverse behandelruimtes.


Modeshows

Op de vestigingen Eindhoven en Tilburg vind een ware modeshow plaats. Hierin tonen we onze nieuwe collectie kwaliteitsschoenen. De modeshows vinden plaats om 11.00u, 14.00u en 16.00u en duren ongeveer 30 min. Na elke modeshow kan je uiteraard vragen stellen over de getoonde modellen.


Vatenscans

Op de vestigingen Oss en Helmond kan je terecht voor een vatenscan. De is ervoor bedoeld om uw bloedcirculatie te controleren, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van zware en vermoeide benen. De vatenscan wordt mogelijk gemaakt door onze leverancier Bauerfeind.


Stylingadvies

Heb je moeite om schoenen en kleding goed te combineren of lijkt het je leuk om inspiratie te krijgen voor nieuwe ‘setjes’. Kom dan langs op de open dag en laat je adviseren en inspireren met stylingadvies. Onze specialisten staan klaar om je meer te vertellen over vorm, kleur, modellen en trends.


Leesten kleuren

Speciaal voor kinderen kan je helemaal losgaan op het inkleuren van leesten. Deze leesten zijn ooit gebruikt voor het vervaardigen van orthopedisch schoeisel en krijgen op deze manier een nieuw leven mee.


Zumba dansen

Ben je nieuwsgierig naar Zumba en heb je wel zin om lekker in beweging te komen, dan hebben we iets leuks voor jou. Tijdens de open dag kan je deelnemen aan een introductieles Zumba dansen. Meer informatie en aanmelden kan je door hier te klikken.


Vind je het leuk om langs te komen? Meld je dan even aan met onderstaand formulier. Dit is niet verplicht maar geeft ons wel een goed inzicht van het aantal bezoekers. Zien we je deze vrijdag op één van onze vestigingen?

Laat je ons weten of je komt?

Het doorgeven van je aanwezigheid is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.