fbpx

Lekker en gezond bewegen, dat is waar het bij Buchrnhornen al 70 jaar om draait! Want of je nu jong, oud, hardloper of rolstoelgebruiker bent: iedereen wilt zo vrij mogelijk kunnen bewegen.

Buchrnhornen Nieuwjaarswandeling

Ook 2020 luiden we zo actief mogelijk in. Op 5 januari organiseren we daarom de Buchrnhornen Nieuwjaarswandeling, waarbij we gezellig door de Genneper Parken in Eindhoven wandelen. Je kunt hierbij kiezen tussen een lange (~8 kilometer) en een korte (~4 kilometer) wandeling. Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan wandelen, is de korte wandeling ook geschikt voor rolstoelgebruikers. 

Tijd en locatie

De Buchrnhornen Nieuwjaarswandeling vindt plaats op 5 januari 2020. Om 12.00 uur beginnen we – onder begeleiding van sportschool Essink – met een gezamenlijke warming up op Veld 5 van Oranje-Rood. Wil je later starten, dan kan dat tot uiterlijk 13.00 uur. De laatste loper van de Buchrnhornen Nieuwjaarsloop moet binnen zijn vóór 15.00 uur.   Op onderstaand kaartje vind je de locatie van de parkeerplaats en het start- en eindpunt van de wandeling (Veld 5).

Ben je er ook bij?

Schrijf je dan snel in via www.inschrijven.nl!

 

Op deze pagina selecteer je aan welk onderdeel jij graag mee wilt doen. De kosten voor de Buchrnhornen Nieuwjaarswandeling zijn €2,- per deelnemer. De opbrengsten gaan naar de volgende goede doelen: Genneper Parken Bulls, G-Hockey van HC Oranje-Rood en Blades voor Eindhoven Atletiek