Kinderen

Als kind wil je alle vrijheid van de wereld. Lekker spelen, overal opklimmen, meedoen met leuke spelletjes.  De juiste kinderschoenen dragen bij aan de bewegingsvrijheid van je kind. Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen zet zich daarom in voor de beste oplossingen voor kinderen en jongeren om de bewegingsvrijheid te bevorderen.

Voor sommige kinderen betekent dit dat we orthopedische schoenen of hulpmiddelen voor ze maken, bij anderen doen we een loopscan om te zien of het kind goed staat en loopt. Afhankelijk van de situatie en de vraag zorgen we voor een goed, helder advies en waar nodig voor een voorziening.

“Loopt mijn kind wel goed?!”

Staat mijn kind wel goed?

Vaak komen ouders naar ons toe met de vraag of de voetenstand van hun kind goed is. “Staat ze niet teveel naar binnen?” of “Is die voet niet te plat?” zijn veelgehoorde vragen. Onze voet- en loopexperts kijken en denken graag met je mee, zodat jij weet waar jullie aan toe zijn. Op deze manier proberen we er voor te zorgen dat je kind geen last heeft van pijnlijke voeten.

Voorbeeldmodellen kinderschoenen OSB

Als er gesproken wordt over semi-orthopedische schoenen (OSB), betekent dat confectieschoenen die speciaal geselecteerd worden en bij kinderen worden aangemeten. We kijken samen met de schoentechnicus naar schoenen met een goede pasvorm, geschikt voor eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden. Wij hebben in onze winkel geen kinderschoenen op voorraad, maar we vinden het erg belangrijk om veel keuzemogelijkheden voor kindermaten te bieden. Wij werken samen met leveranciers die leuke semi-orthopedische schoenen voor kinderen leveren. De schoentechnicus laat zien waar je bij aanschaf op kunt letten.

Bekijk hier onze kijkboeken

Stel je vraag of maak een afspraak

Graag meer weten over het bewegen van jouw kind? Maak een afspraak voor onze gratis voet- en loopscan of stuur een bericht naar info@buchrnhornen.nl.

Kind in plassen