fbpx

Vestiging Breda

Vestiging Breda

Draaiboom 119

4817 WP Breda

plan uw route

openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag t/m maandag gesloten

Behandeling alleen op afspraak.

Voor afwijkende tijden rondom bijv. feestdagen zie onze berichtgeving: https://www.buchrnhornen.nl/nieuws/

Vestiging Gezondheidscentrum Heusdenhout

Onze Bredase vestiging (Paulusstraat 2) is verhuisd. Vanaf nu bent u welkom op onze nieuwe locatie: Draaiboom 119, Breda.

U kunt hier terecht voor (Semi-)orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen aan (confectie-)schoenen, steunzolen, therapeutische elastische kousen, podotherapie, pedicure en orthopedische instrumenten.

 

oplossingen

Orthopedische hulpmiddelen

Orthopedische hulpmiddelen, zoals braces, ortheses, protheses en korsetten, kunnen uitkomst bieden om met uw tijdelijke of permanente beperking(en) om te gaan.

Orthopedische schoentechniek

Binnen de orthopedische schoentechniek bestaan tal van mogelijkheden om u te helpen. Zo kunt u geholpen zijn met speciaal geselecteerde confectieschoenen of juist baat hebben bij op maat gemaakte schoenen.

Pedicure

Bij onze pedicures kunt u terecht voor de verzorging van uw voeten, zoals het knippen van nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns en/of het behandelen van nagelklachten. Ook kunnen ze u adviseren over voetverzorging en schoenkeuze.

Podotherapie

Wanneer u voetproblemen heeft die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet(en), een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon, kan podotherapie de oplossing bieden. 

Steunkousen (TEK)

Therapeutische Elastische Kousen worden gedragen bij problemen in benen of armen die het gevolg zijn van functieverlies binnen het bloedvatenstelsel en aandoeningen van het lymfesysteem.

Steunzolen

Als u voet- en/of houdingsklachten heeft kunt u bij ons terecht voor schoenadvies en individueel vervaardigde steunzolen.