Vestiging Breda

Vestiging Breda

Draaiboom 119

4817 WP Breda

plan uw route

openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag t/m maandag gesloten

Behandeling alleen op afspraak.

Voor afwijkende tijden rondom bijv. feestdagen zie onze berichtgeving op de homepagina.

Vestiging Breda

Onze Bredase vestiging is verhuisd! Vanaf nu ben je welkom op onze nieuwe locatie: Gezondheidscentrum Heusdenhout, Draaiboom 119, Breda. De vestiging op Paulusstraat 2 te Breda blijft alleen geopend voor klanten die behandeld worden door Fred Pest of Kathleen Geysen.

De nieuwe locatie is verbonden aan Paramedisch Centrum (PMC) Heusdenhout en stelt ons in staat de service en het aanbod te verbeteren. Zo is de locatie beter toegankelijk voor mindervaliden, beschikken we over meer parkeergelegenheid voor onze klanten en zijn er meer behandelruimtes. Het nieuwe pand biedt ons de kans om nauwer samen te werken met de verschillende zorgaanbieders die in Gezondheidscentrum Heusdenhout gevestigd zijn.

U kunt hier terecht voor (Semi-)orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen aan (confectie-)schoenen, steunzolen, therapeutische elastische kousen, podotherapie, pedicure en orthopedische instrumenten.

oplossingen

Orthopedische hulpmiddelen

Orthopedische hulpmiddelen, zoals braces, ortheses, korsetten en protheses, kunnen uitkomst bieden om met jouw tijdelijke of permanente beperking(en) om te gaan. Lees hier hoe deze hulpmiddelen je kunnen helpen.

Orthopedische schoentechniek

Binnen de orthopedische schoentechniek bestaan tal van mogelijkheden om u te helpen. Zo kunt u geholpen zijn met speciaal geselecteerde confectieschoenen of juist baat hebben bij op maat gemaakte schoenen.

Pedicure

Bij onze pedicures kunt u terecht voor de verzorging van uw voeten, zoals het knippen van nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns en/of het behandelen van nagelklachten. Ook kunnen ze u adviseren over voetverzorging en schoenkeuze.

Podotherapie

Wanneer u voetproblemen heeft die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet(en), een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon, kan podotherapie de oplossing bieden. 

Steunkousen (TEK)

Therapeutische Elastische Kousen worden gedragen bij problemen in benen of armen die het gevolg zijn van functieverlies binnen het bloedvatenstelsel en aandoeningen van het lymfesysteem.

Steunzolen

Als u voet- en/of houdingsklachten heeft kunt u bij ons terecht voor schoenadvies en individueel vervaardigde steunzolen.