fbpx

Vestiging Breda

Vestiging Breda

Draaiboom 119

4817 WP Breda

plan uw route

openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag t/m maandag gesloten

Behandeling alleen op afspraak.

Voor afwijkende tijden rondom bijv. feestdagen zie onze berichtgeving op de homepagina.

Vestiging Breda

Onze vestiging in Breda is verbonden met Paramedisch Centrum (PMC) Heusdenhout en stelt ons in staat de service en het aanbod te verbeteren. Wij werken samen met verschillende zorgaanbieders die in Gezondheidscentrum Heusdenhout gevestigd zijn. U kunt bij onze vestiging in Breda terecht voor (Semi-)orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen aan (confectie-)schoenen, steunzolen, therapeutische elastische kousen, podotherapie, pedicure en orthopedische instrumenten.

Klik hieronder op onze disciplines voor meer informatie.

Ons aanbod

Steunzolen

Als u voet- en/of houdingsklachten heeft kunt u bij ons terecht voor schoenadvies en individueel vervaardigde steunzolen.

Medische Pedicure

Bij onze medisch pedicures kunt u terecht voor de verzorging van uw voeten, zoals het knippen van nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns en/of het behandelen van nagelklachten. Ook kunnen ze u adviseren over voetverzorging en schoenkeuze.

Podotherapie

Wanneer u voetproblemen heeft die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet(en), een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon, kan podotherapie de oplossing bieden. 

Orthopedische schoentechniek

Binnen de orthopedische schoentechniek bestaan tal van mogelijkheden om u te helpen. Zo kunt u geholpen zijn met speciaal geselecteerde confectieschoenen of juist baat hebben bij op maat gemaakte schoenen.

Orthopedische hulpmiddelen

Orthopedische hulpmiddelen, zoals braces, ortheses, korsetten en protheses, kunnen uitkomst bieden om met jouw tijdelijke of permanente beperking(en) om te gaan. Lees hier hoe deze hulpmiddelen je kunnen helpen.

Therapeutische Elastische Kousen (TEK)

Therapeutische Elastische Kousen bieden uitkomst bij problemen in de armen of benen die optreden vanwege een verminderd functioneren van het bloedvatenstelsel en/of lymfesysteem.