fbpx

Vestiging Helmond

Vestiging Helmond

Tiendstraat 38

5701 PC Helmond

plan uw route

openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 08.30 tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten

Vanaf vrijdag 7 augustus tot en met zondag 23 augustus zijn onze medewerkers te Helmond op vakantie. Dit betekent dat onze vestiging te Helmond in deze periode gesloten zal zijn. Excuses voor het eventuele ongemak.

Tijdens de vakantie helpen onze collega’s in Eindhoven je graag verder.


Voor afwijkende tijden rondom bijv. feestdagen zie onze berichtgeving op de homepagina.

Vestiging Helmond

Hét voet en beweeg center in Helmond biedt hulp bij orthopedische hulpmiddelen, orthopedische schoenen, podotherapie, steunkousen (TEK) en steunzolen.

 

Onze vestiging werkt alleen op afspraak. Bel voor een afspraak naar 0492 540 639 of stuur een e-mail naar helmond@buchrnhornen.nl.

 

Wil je graag meer weten over Buchrnhornen? Klik dan hieronder op één van onze oplossingen voor meer inlichting.

 

oplossingen

Orthopedische hulpmiddelen

Orthopedische hulpmiddelen, zoals braces, ortheses, protheses en korsetten, kunnen uitkomst bieden om met uw tijdelijke of permanente beperking(en) om te gaan.

Orthopedische schoentechniek

Binnen de orthopedische schoentechniek bestaan tal van mogelijkheden om u te helpen. Zo kunt u geholpen zijn met speciaal geselecteerde confectieschoenen of juist baat hebben bij op maat gemaakte schoenen.

Podotherapie

Wanneer u voetproblemen heeft die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet(en), een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon, kan podotherapie de oplossing bieden. 

Steunkousen (TEK)

Therapeutische Elastische Kousen worden gedragen bij problemen in benen of armen die het gevolg zijn van functieverlies binnen het bloedvatenstelsel en aandoeningen van het lymfesysteem.

Steunzolen

Als u voet- en/of houdingsklachten heeft kunt u bij ons terecht voor schoenadvies en individueel vervaardigde steunzolen.