Gratis loopscan in Eindhoven en Tilburg!

In je leven loop je ongeveer vijf keer de aarde rond. Dat vraagt aardig wat van je lichaam. Het is daarom belangrijk om goed en gemakkelijk te kunnen bewegen. Maar wat heeft je lichaam daarvoor nodig? Wij geven je graag antwoord met onze gratis loopscan van 30 min.

Loopscan (30 min.)

Een loopscan begint altijd met een gesprek over jouw voeten, je lopen en eventuele klacht(en). Daarna volgt een onderzoek waarbij wordt gekeken naar lichaamshouding, loopgedrag, spierkracht en de bewegelijkheid van je gewrichten. Ook zal er gekeken worden naar de schoenen die je draagt.

De loopscan bestaat verder uit een videoanalyse en drukmeting op een geavanceerd platform. De resultaten geven inzicht in jouw bewegingspatroon.

Na afloop nemen we samen de bevindingen door. We kunnen het rapport ook naar je mailen, zodat je het nog eens na kunt lezen of eventueel kunt gebruiken voor verwijzers. De loopscan is altijd gratis en 100% vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat en of je iets doet met de uitkomsten.

Benieuwd hoe de loopscan in zijn werk gaat? Speciaal voor jou hebben we een filmpje gemaakt!

Nieuwsgierig naar wat jouw voeten willen?

Maak via het online afsprakenformulier hieronder een afspraak of door even te bellen naar onze vestigingen in Eindhoven of Tilburg. Is er geen geschikt moment beschikbaar via het online afsprakenformulier, dan kan je altijd bellen om te kijken naar een ander moment.