fbpx

Gratis loopscan in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch!

In je leven loop je ongeveer vijf keer de aarde rond. Dat vraagt aardig wat van je lichaam. Het is daarom belangrijk om goed en gemakkelijk te kunnen bewegen. Maar wat heeft je lichaam daarvoor nodig? Wij geven je graag antwoord met onze gratis loopscan van 30 min.

Loopscan (30 min.)

Een loopscan begint altijd met een gesprek over jouw voeten, je lopen en eventuele klacht(en). Daarna volgt een onderzoek waarbij wordt gekeken naar lichaamshouding, loopgedrag, spierkracht en de bewegelijkheid van je gewrichten. Ook zal er gekeken worden naar de schoenen die je draagt.

De loopscan bestaat verder uit een videoanalyse en drukmeting op een geavanceerd platform. De resultaten geven inzicht in jouw bewegingspatroon.

Na afloop nemen we samen de bevindingen door. De loopscan is altijd gratis en 100% vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat en of je iets doet met de uitkomsten.

Benieuwd hoe de loopscan in zijn werk gaat? Speciaal voor jou hebben we een filmpje gemaakt!

Nieuwsgierig naar wat jouw voeten willen?

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis loopscan in Tilburg of Eindhoven? Maak via het online afsprakenformulier hieronder een afspraak. Is er geen geschikt moment beschikbaar via het online afsprakenformulier, dan kan je altijd bellen om te kijken naar een ander moment. Wil je graag een afspraak maken in Den Bosch? Bel naar 073-621 55 40. Let op; bij aanmelding zullen persoonsgegevens worden gecheckt.