Gratis loopscan

In je leven loop je ongeveer vijf keer de aarde rond. Dat vraagt aardig wat van je lichaam. Goed en gemakkelijk kunnen bewegen is daarom belangrijk. Maar wat heeft je lichaam daarvoor nodig? Wij geven je graag antwoord met onze gratis loopscan.

Loopscan

Een afspraak zal beginnen met een vraaggesprek over je klacht(en) en de mogelijke oorzaken. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek waarbij onder andere gekeken wordt naar lichaamshouding, bewegelijkheid van gewrichten en spierkracht. Ook zal er gekeken worden naar jouw (sport)schoenen.

Het onderzoek bestaat verder uit een innovatieve videoanalyse en drukmeting op een geavanceerd platform. De onderzoeksresultaten geven inzicht in de werking van jouw algemene bewegingspatroon.

De bevindingen worden met jou doorgenomen alsmede het voorgestelde advies. Indien gewenst sturen we je een onderzoeksrapport die je kan gebruiken voor verwijzers.

Nieuwsgierig naar wat jouw voeten willen?

Maak via het online afsprakenformulier een afspraak of door even te bellen naar onze vestigingen in Eindhoven, Tilburg of Oss. Vanwege de testfase is het voor nu alleen nog in Eindhoven mogelijk online een afspraak te maken. Binnenkort volgen ook Tilburg en Oss.