Gratis loopscan

In je leven loop je ongeveer vijf keer de aarde rond. Dat vraagt aardig wat van je lichaam. Goed en gemakkelijk kunnen bewegen is daarom belangrijk. Maar wat heeft je lichaam daarvoor nodig? Wij geven je graag antwoord met onze gratis loopscan van 30 min.

Loopscan (30 min.)

Een loopscan begint altijd met een vraaggesprek over je klacht(en) en de mogelijke oorzaken. Daarna volgt een onderzoek waarbij onder andere gekeken wordt naar lichaamshouding, bewegelijkheid van gewrichten en spierkracht. Ook zal er gekeken worden naar jouw (sport)schoenen.

 

De loopscan bestaat verder uit een innovatieve videoanalyse en drukmeting op een geavanceerd platform. De resultaten geven inzicht in de werking van jouw bewegingspatroon.

 

Na afloop worden bevindingen met jou doorgenomen. Indien gewenst sturen we je een rapport dat je later kunt inzien of eventueel kunt gebruiken voor verwijzers. De loopscan is altijd 100% vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat en of je iets doet met de uitkomsten!

 

Benieuwd hoe de loopscan in zijn werk gaat? Speciaal voor jou maakten we dit filmpje!

Nieuwsgierig naar wat jouw voeten willen?

Maak via het online afsprakenformulier een afspraak of door even te bellen naar onze vestigingen in Eindhoven, Tilburg of Oss. Vanwege de testfase is het voor nu alleen nog in Eindhoven mogelijk online een afspraak te maken. Binnenkort volgen ook Tilburg en Oss.