fbpx

Buchrnhornen blijft geopend

Beweging en mobiliteit zijn noodzakelijk voor de gezondheid van ons allemaal. Daarom is Buchrnhornen de komende weken gewoon geopend, in lijn met de maatregelen die per 15 december van kracht zijn. Alle disciplines blijven beschikbaar zodat wij elke vraag of klacht goed kunnen behandelen. Van orthopedische hulpmiddelen tot (aangepaste) comfortschoenen bij voetklachten. Wij staan voor u klaar.


Bezoek onze vestiging veilig en verantwoord

Buchrnhornen volgt nauwlettend de maatregelen op die door de RIVM worden gehanteerd. Momenteel kunnen wij alle zorg veilig en verantwoord aanbieden. Wacht niet met het maken van afspraken voor bijvoorbeeld orthopedische schoenen, medische pedicure, podotherapie of steunzolen. Zeker niet wanneer de noodzaak hoog is.  

Waar moet ik op letten bij een bezoek

  • Het dragen van een mondkapje bij een bezoek aan een van onze vestigingen is verplicht
  • Om alles in goede banen te kunnen leiden, vragen we iedereen niet eerder dan vijf minuten vóór de afspraak aanwezig te zijn.
  • Gelieve alleen naar de afspraak te komen. Is dit niet mogelijk, dan is één begeleider toegestaan.
  • Wanneer iemand Corona heeft gehad of een huisgenoot heeft die besmet is geraakt met het virus en korter dan 7 dagen + 24 uur klachtenvrij na besmetting beter is, verzoeken we vriendelijk om te wachten met het maken van een afspraak of de bestaande afspraak te verzetten.
  • Ook iemand met algemene ziekteverschijnselen vragen we om het maken van een afspraak uit te stellen.

Openingstijden

De actuele openingstijden van onze vestigingen vind je hier