fbpx

Buchrnhornen en AV Voetzorg slaan handen ineen!

Goed nieuws! Per 2 januari 2024 gaan wij samenwerken met AV Voetzorg gevestigd in het mooie Limburg. Een mooie aanvulling met een gezamenlijk doel, namelijk een bijdrage leveren aan een leven lang lekker, vrij en comfortabel bewegen!

AV Voetzorg bestaat uit een team van enthousiaste podotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het effectief behandelen van voetklachten en klachten die voortkomen uit standsafwijkingen. Allen hebben het doel om jouw mobiliteit te verbeteren. Bij klachtenvermindering wordt de mobiliteit verbeterd en dus ook de levenskwaliteit vergroot.

Aan het roer van AV Voetzorg staat Angelique Penders en Vivian Heijligers, een ijzersterk team die onder het motto ”Het leven is te mooi om stil te zitten” veel klanten hebben mogen helpen met dit prachtige bedrijf. Na 32 jaar in het vak ”podotherapie” gaat Angelique een nieuwe uitdaging aan en gaat Angelique het stokje per 2 januari overdragen aan Buchrnhornen. Vivian blijft aan het roer staan als vertrouwd gezicht van AV Voetzorg!

Wij zijn trots op waar AV Voetzorg nu staat en dankbaar dat Angelique haar ”kindje” aan ons toevertrouwd! Wij kijken uit naar de mooie samenwerking met het team van AV Voetzorg en gaan vol goede moed de toekomst tegemoet.