Buchrnhornen en Stichting Caritas doneren schoeisel aan Roemenen

Het zit in onze aard om voor mensen te zorgen, elkaar te helpen en te steunen. Onder dat motto hebben wij Stichting Caritas Oost-Europa Schijndel geholpen.

Stichting Caritas Oost-Europa houdt zich sinds 1999 bezig met de financiering van projecten, het inzamelen van hulpgoederen en de organisatie van transporten van hulpgoederen in Roemenië. 2 à 3 keer per jaar heeft men een hulptransport naar Roemenië met een grote verscheidenheid aan goederen zoals schoenen, kleding , speelgoed, medische artikelen, matrassen, rolstoelen enz.

Om ons steentje bij te dragen hebben wij een grote partij schoenen opgestuurd. Hierdoor kunnen mensen die het nodig hebben in Roemenië een leven lang lekker vrij en gezond blijven bewegen. Deze schoenen zijn geschonken aan een tehuis voor wees- en zwerfkinderen in Saniob, een opvanghuis voor gehandicapte kinderen in Oradea, een bejaardentehuis in Suncusius en de sociale comités in Luncsoara en Butani.

Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan dit mooie hulpverleningsproject en wensen stichting Caritas alle succes toe!