Buchrnhornen veilig bezoeken

Ondanks de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is het van belang dat de klanten van Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen zo goed mogelijk worden geholpen. Veel klanten bezoeken ons bedrijf uit medische noodzaak, dus zijn we op zoek gegaan naar veilige manieren om klanten te blijven bedienen.

Speciale schermen en desinfectiezuilen dragen bij aan de veiligheid en hygiëne.

Zorgtaak

Als voet- en beweegcenter hebben we een belangrijke zorgtaak. Wanneer klanten met bewegingsproblemen niet geholpen worden, heeft dit niet alleen negatieve gevolgen voor hun mobiliteit – de problemen kunnen ook verergeren. Wordt bijvoorbeeld een wond aan de voet van een diabetespatiënt niet meteen behandeld, dan kan dit allerlei complicaties met zich meebrengen.

Maatregelen

Om klanten zo veilig mogelijk van dienst te kunnen blijven, hebben we tal van maatregelen genomen. Zo zijn er schermen geplaatst bij de balie, paskamers en in de winkel. Met vloerstickers wijzen we bezoekers op het bewaren van voldoende afstand en in alle vestigingen zijn desinfectiezuilen geplaatst. Ook hanteren we aangepaste openingstijden en bestaat er voor klanten de mogelijkheid tot private shopping. Daarnaast is één van onze medewerkers een initiatief gestart om mondkapjes te produceren.

In de paskamers en behandelruimten dragen speciale schermen bij aan een veilig contact tussen behandelaar en klant.

Media-aandacht

Radio- en televisiezender Studio040 maakte een item over onze omgang met Corona. Dit item verscheen op donderdag 16 april ook op de landelijke televisie; in het programma Op1 van de NPO. Je kunt het fragment hieronder bekijken.

Informatie

Kijk voor meer informatie over ons beleid rondom het Coronavirus hier.