Nieuwe Najaarscollectie

De dagen worden korter en het weer wordt somber; het najaar komt eraan. Om in deze tijd toch een goed gevoel te realiseren, hebben wij speciaal voor jou een kleurrijke najaarscollectie ingekocht!

Stoere uitdagende kleurcombinaties en verrassende materialen zoals leer, suède en ademend mesh. Deze herfst mag je behalve een fijne comfortabele najaarscollectie ook bijzonder opvallende modellen verwachten. Een merk als Piedi Nudi spant de kroon met een aantal hele mooie kleurcombinaties.

Sneakers blijven nog steeds de topfavoriet. Merken als Solidus, Durea en Xsensible spelen hier mooi op in; hele gave kleuren, maar ook rustige kleuren met een goede twist in bijvoorbeeld de zool. Voor vrouwen die graag wat anders zoeken, hebben wij ook een hele mooie chelsea boot in het assortiment. Ga je liever voor safe? Probeer dan eens onze leuke veterboots.

Onze merken

Onze najaarscollectie is samengesteld met de beste merken en uiteenlopende modellen. Onze merken zijn: Xsensible, Cycleur de Luxe, Waldläufer, Piedi Nudi, Mephisto, Ganter, GIJS, Wolky, Durea, FinnComfort en Solidus.

Breedtematen

Schoenen vertellen iets over wie we zijn, maar de pasvorm en het comfort mogen natuurlijk niet vergeten worden. In onze winkels vind je stijlvolle comfortschoenen voor alle lengte- en breedtematen. Wij beschikken over de breedtematen E, G, H, K, M, W. Dit assortiment bestaat uit de merken: Xsensible, FinnComfort, Durea, Solidus, Waldläufer, Ganter, Lowa, Meindl, GIJS en Perfect Footwork.

Exclusieve collectie zeer brede voeten een groot succes!

Afgelopen seizoen zijn we begonnen met een collectie speciaal voor zeer brede voeten. Een zeer geslaagd succes, daarom gaan we hiermee verder! Laat je breedtemaat opmeten door één van onze schoenadviseurs en vind samen met onze specialisten een comfortabele schoen geheel passend aan jouw voet! Met ons uitgebreide aanbod, is er voor ieder wat wils!

Eindhoven      Tilburg