Nieuwe Samenwerking met Podotherapie SEK

Vol trots delen wij mee dat Buchrnhornen is gaan samenwerken met Podotherapie SEK in Nuenen!

Achtergrond samenwerking

Graag informeren wij je over de nieuwe samenwerking tussen Podotherapie SEK in Nuenen en de firma Buchrnhornen die vanaf heden is gestart. Door deze samenwerking worden de behandelmogelijkheden van Podotherapie SEK uitgebreid en de bereikbaarheid vergroot. Buchrnhornen heeft hiermee een nieuwe vestiging voor Podotherapie.

Naast Rosemary Sek van Podotherapie SEK vindt u vanaf heden een nieuw gezicht bij Podotherapie SEK, Anouk Mols. Anouk heeft vele jaren ervaring bij Buchrnhornen, is een ‘allround’ podotherapeut met als specialisatie de diabetische voet. Haar passie ligt in het oplossen van klachten, hoe lastig ze ook kunnen zijn. Ze is deskundig op het gebied van inlegzolen, teenstukjes en/of nagelbeugels. Samenwerken met andere disciplines, zoals een fysiotherapeut, internist, huisartsen, praktijkondersteuners, medisch pedicure of orthopedisch schoenmaker staan bij haar hoog in het vaandel.
 

Voordelen 

  • De praktijk blijft op Aardappeleterssteegje 1B
  • De vestiging in Nuenen is 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op 040-2839291
  • Administratie en facturatie gaat lopen via Buchrnhornen (let op : er is een andere naam en ander bankrekeningnummer op de factuur)
  •  Voor geïnteresseerde podotherapieklanten is het voortaan mogelijkheid om een afspraak in Nuenen te plannen.

Door de komst van Anouk zijn de huidige openingstijden van de vestiging in Nuenen uitgebreid, klik hier voor de actuele openingstijden.