Nieuwe Voorjaarscollectie

Voor het seizoen voorjaar/zomer 2021 hebben wij weer een mooie collectie kunnen samenstellen!

We hebben van de gehele collectie een samensmelting kunnen maken van perfecte comfortschoenen, gemengd met een aantal gave eyecatchers. De trend die er nog steeds met kop en schouders bovenuit steekt, zijn de sneakers.

Dit seizoen zal je veel schoenen vinden die een uitvoering hebben van verschillende materialen, kleuren en prints. Zo is een combinatie van leer, suéde, mesh en nylon in verschillende kleuren met glitterstukken en metalen details helemaal hip! De zachtere kleurentinten zien we het meest terug op de vele modellen. Dit in combinatie met een uitgesproken zooltype maakt het dat de schoen net iets extra’s heeft.

Onze merken

Onze voorjaarscollectie is samengesteld met de beste merken en uiteenlopende modellen. Onze merken zijn: Xsensible, Cycleur de Luxe, Waldläufer, Piedi Nudi, Mephisto, Ganter, GIJS, Wolky, Durea, FinnComfort, Solidus. 

Breedtematen

Schoenen vertellen iets over wie we zijn, maar de pasvorm en het comfort mogen natuurlijk niet vergeten worden. In onze winkels vind je stijlvolle comfortschoenen voor alle lengte- en breedtematen. Wij beschikken over de breedtematen E, G, H, K, M, W. Dit assortiment bestaat uit de merken: Xsensible, FinnComfort, Durea, Solidus, Waldläufer, Ganter, Lowa, Meindl, GIJS en Perfect Footwork. 

Exclusieve collectie zeer brede voeten

Normaliter vind je in schoenenwinkels breedtematen t/m de letter H. Speciaalzaken bieden soms schoenen aan in breedte K voor de extra brede voeten. Speciaal voor de zeer brede voeten hebben wij nu een exclusieve collectie ingekocht. Deze collectie bestaat uit leuke modellen, vanaf breedtemaat K tot breedtemaat W. Wil je weten hoe je herkent of je brede voeten hebt? Klik dan hier voor meer informatie. 

Loopscan

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het vinden van een passende schoen, adviseren wij je graag door middel van een gratis voet- en loopscan. Hierbij wordt een bewegings- en voetanalyse gemaakt. Een loopscan begint altijd met een gesprek over jouw voeten, je lopen en eventuele klacht(en). Daarna bekijken wij jouw lichaamshouding, loopgedrag en doen we functieonderzoek naar jouw gewrichten. Verder bestaat de loopscan uit een videoanalyse en drukmeting. De resultaten geven inzicht in jouw bewegingspatroon. Samen nemen wij de bevindingen met je door en zullen we naar aanleiding hiervan samen op zoek gaan naar comfortabele schoenen.

Plan hier een afspraak voor een gratis loopscan. 

Wil jij graag onze nieuwe voorjaarscollectie bewonderen? Kom gezellig langs in onze vestiging in Eindhoven of Tilburg. Klik hieronder op de vestiging voor adresgegevens.

Eindhoven

Tilburg