Nieuwe Voorjaarscollectie

Yess! we mogen weer genieten van alles waar je je geluksmomentjes uit kunt halen. Hoe goed kun je dit ervaren met een nieuw paar schoenen?!

We hebben ons best gedaan om weer een flitsende collectie samen te stellen. De chuncky sneakers blijven ook dit modejaar een feit! Deze opvallende sneakers met een grove zool zijn nog altijd even comfortabel. Levendige kleuren, stijlvolle prints en de beste materialen zijn gecombineerd met sportieve eigenschappen.

Onze leveranciers spelen goed in op de trends van 2022. De kleurrijke stretchwalkers van Xsensible zijn duidelijk aanwezig in onze collectie. De opvallende Golden Gate sneakers uit de Next Generation collectie zijn niet te missen. Het gestroomlijnde silhouet in combinatie met de balanstechnologie maken deze schoenen uniek. Deze sneakerlijn is beschikbaar voor dames en heren! Naast Xsensible spant het Italiaanse merk Piedi Nudi ook de kroon in onze collectie met mooie vintage/suéde sneakers. Fashion voor de vrouwen wordt gecombineerd met comfort, ga je voor casual of ga je voor chique? Heb je een bredere voet? Ga dan voor de H-FIT lijn, deze schoenen hebben een comfortabele bredere leest. De nieuwe voorjaarschoenen van de mannencollectie van het van oorsprong Belgische merk Cycleur de Luxe zien er sportief en tegelijk stijlvol uit. Er is keuze uit retro schoenen, vrijetijdschoenen, geklede schoenen, eigentijdse schoenen en sneakers. Kortom voor elke man die van mode en lifestyle houdt een mooi paar schoenen!

We hebben ook gedacht aan de comfortabele schoenen met een perfecte pasvorm van merken als Ganter, Solidus en FinnComfort. Ook bij deze merken tref je modellen in een vernieuwend jasje! Deze schoenen bevatten zachte materialen en veel stabiliteit. Nieuwe onderwerken van de schoenen zorgen voor meer loopcomfort en plezier. De lente/zomer modellen van Solidus weerspiegelen levensvreugde en bewegingsdrang. Het merk maakt indruk met zijn buitengewone verscheidenheid aan materialen en kleuren. De zachte hoogwaardige leerkwaliteiten in prachtige natuurlijke tinten spelen de hoofdrol. Solidus volgt de outdoortrend met sportieve modellen en trekkingsandalen van functionele hightech-materialen. Ook FinnComfort heeft de dames- en herencollectie vernieuwd. Een gevarieerde collectie van schoenen, sandalen en slippers in kleuren als grijs, beige, blauw, vanille, mosterdgroen gecombineerd met leuke printen. 

Onze merken

Onze voorjaarscollectie is samengesteld met de beste merken en uiteenlopende modellen. Onze merken zijn: Xsensible, Cycleur de Luxe, Waldläufer, Piedi Nudi, Mephisto, Ganter, GIJS, Wolky, Durea, FinnComfort, Solidus. 

Breedtematen

Schoenen vertellen iets over wie we zijn, maar de pasvorm en het comfort mogen natuurlijk niet worden vergeten. In onze winkels vind je stijlvolle comfortschoenen voor alle lengte- en breedtematen. Wij beschikken over de breedtematen E, G, H, K, M, W. Dit assortiment bestaat uit de merken: Xsensible, FinnComfort, Durea, Solidus, Waldläufer, Ganter, Lowa, Meindl, GIJS en Perfect Footwork. 

Exclusieve collectie zeer brede voeten

Normaliter vind je in schoenenwinkels breedtematen t/m de letter H. Speciaalzaken bieden soms schoenen aan in breedte K voor de extra brede voeten. Speciaal voor de zeer brede voeten hebben wij een exclusieve collectie ingekocht. Deze collectie bestaat uit leuke modellen, vanaf breedtemaat K tot breedtemaat W. Wil je weten hoe je herkent of je brede voeten hebt? Klik dan hier voor meer informatie. 

Loopscan

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met het vinden van een passende schoen, adviseren wij je graag door middel van een gratis voet- en loopscan. Hierbij wordt een bewegings- en voetanalyse gemaakt. Een loopscan begint altijd met een gesprek over jouw voeten, je lopen en eventuele klacht(en). Daarna bekijken wij jouw lichaamshouding, loopgedrag en doen we functieonderzoek naar jouw gewrichten. Verder bestaat de loopscan uit een videoanalyse en drukmeting. De resultaten geven inzicht in jouw bewegingspatroon. Samen nemen wij de bevindingen met je door en zullen we naar aanleiding hiervan samen op zoek gaan naar comfortabele schoenen.

Plan hier een afspraak voor een gratis loopscan. 

Ben je enthousiast en wil je graag onze nieuwe voorjaarscollectie bewonderen? Kom langs in onze vestiging in Eindhoven of Tilburg!

Eindhoven

Tilburg