Comfortschoenen

We bieden een uitgebreide collectie wandelschoenen en comfortschoenen aan in onze schoenwinkels in Eindhoven en Tilburg. Samen met jou kijken onze specialisten welke schoenen het meest geschikt zijn voor jouw voeten en bewegingspatroon. In onze werkplaats kunnen er daarnaast indien nodig nog wat kleine aanpassingen direct worden gerealiseerd om de pasvorm te optimaliseren.

Elke voet is uniek en vraagt om een passende schoen!

Onze merken

Onze collecties zijn samengesteld met de beste merken en uiteenlopende modellen. Onze merken zijn: Xsensible, Cycleur de Luxe, Waldläufer, Piedi Nudi, Mephisto, Ganter, GIJS, Wolky, Durea, FinnComfort en Solidus.

ComfortschoenenGemaksschoenen van TOPkwaliteit

Schoenen vertellen iets over wie we zijn, maar de pasvorm en het comfort mogen natuurlijk niet vergeten worden! Daarom vind je in onze winkels comfortschoenen voor alle lengte- en breedtematen. Dus heb je bijvoorbeeld brede voeten? Geen probleem; ons brede schoenen-assortiment biedt genoeg stijlvolle opties! Wij beschikken over schoenen in breedtematen E, G, H, K, M en W. Het assortiment brede schoenen bestaat uit de merken Xsensible, FinnComfort, Solidus, Durea, Waldläufer, Ganter, Lowa, Meindl, GIJS en Perfect Footwork. Wil je weten hoe je herkent of je brede voet hebt? Klik dan hier voor meer informatie.

We bieden tevens speciale kwaliteitsschoenen voor mensen met diabetes en reuma. Onze gehele collectie heeft daarnaast een uitneembaar voetbed zodat er altijd de mogelijkheid is een steunzool te plaatsen.

Ben je benieuwd naar onze wandelschoenen? Klik hier voor meer informatie.

Ben je van plan om nieuwe comfortschoenen te kopen? Bekijk al onze tips waar je op moet letten voor het vinden van een comfortabele schoen! Onze specialisten letten natuurlijk ook op deze aandachtspunten en helpen je graag bij het maken van een passende keuze.

Voetmeting

In onze winkels staan onze specialisten voor je klaar om je te voorzien van advies. Dit realiseren wij door middel van onze kennis en ervaring door vakmanschap. Daarnaast maken wij gebruik van geavanceerde technologie. Voordat een specialist je kan helpen aan een mooi paar, passende schoenen, is het van belang om te weten welke lengte- en breedtemaat jouw voeten hebben. Graag nemen wij je mee in het meetproces. Wij hebben hiervoor twee manieren, namelijk een meting tijdens een pasmoment en een meting door middel van onze loopscan. Lees hier meer over de manier waarop wij jouw voeten meten tijdens een pasmoment. Speciaal voor jou hebben wij ook een video gemaakt!

Loopscan

Tijdens deze gratis voet- en loopscan wordt een bewegings- en voetanalyse gemaakt. Een loopscan begint altijd met een gesprek over jouw voeten, je lopen en eventuele klacht(en). Daarna wordt er gekeken naar jouw lichaamshouding, loopgedrag en doen we functieonderzoek naar jouw gewrichten. Verder bestaat de loopscan uit een videoanalyse en drukmeting. De resultaten geven inzicht in jouw bewegingspatroon. Samen nemen onze specialisten de bevindingen met je door en zullen zij naar aanleiding hiervan op zoek gaan naar comfortabele schoenen.

Plan hier een afspraak voor een gratis loopscan!

Advieswijzer

Heb je pas geleden nieuwe comfortschoenen gekocht? In deze advieswijzer vind je informatie om met jouw comfortschoenen comfortabel op pad te gaan en deze goed te onderhouden. Dit is belangrijk voor je voeten, het draagcomfort en de levensduur van de schoenen.

Voet- en Beweegcenter

Wij zijn niet alleen een schoenenspeciaalzaak, maar ook een Voet- en Beweegcenter. Wij werken nauw samen met al onze disciplines zoals Orthopedische Schoentechniek en Podotherapie. Als multidisciplinair center weten wij alles van de meest voorkomende voetproblemen en kunnen je daarom goed adviseren bij de keuze van jouw comfortschoenen.

Verkrijgbaar bij

Vestiging met winkel

Vestiging met winkel

Dr. Cuyperslaan 86
5623 BB Eindhoven

Plan uw route

openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Voor afwijkende tijden rondom bijv. feestdagen zie onze berichtgeving op de homepagina.

In onze schoenenwinkel ben je met afspraak (private shopping) vanaf 08:30 uur van harte welkom.

Vestiging met winkel

Dr. Deelenlaan 8
5042 AD Tilburg

Plan uw route

openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Voor afwijkende tijden rondom bijv. feestdagen zie onze berichtgeving op de homepagina.

In onze schoenenwinkel ben je met afspraak (private shopping) vanaf 08:30 uur van harte welkom.