Steunkousen (TEK)

Therapeutische Elastische Kousen bieden uitkomst bij problemen in de armen of benen die optreden vanwege een verminderd functioneren van het bloedvatenstelsel en/of lymfesysteem. Klachten gaan van kramp, jeuk, pijn, vochtophoping, vermoeidheid, spataders tot open benen die nauwelijks genezen.

Wij hebben een ruime keus in Therapeutische Elastische Kousen en leveren alle toonaangevende merken in alle soorten, maten en kleuren. Zo kunnen wij je altijd voorzien van de juiste Therapeutische Elastische Kousen.

Brochure

Therapeutische Elastisch Kousen brochure

FarrowWraps

FarrowWraps zijn compressieverbanden die ingezet kunnen worden aan het begin van een behandeltraject om benen of armen oedeemvrij te maken. Een FarrowWrap is samengesteld uit meerdere compressiebanden die onderling met elkaar verbonden zijn. Elke band is voorzien van een klittebandsluiting, die eenvoudig is bij te stellen als een arm of been dunner wordt.

Als je voor het eerst een afspraak wilt maken voor Therapeutische Elastische Kousen of FarrowWraps heb je een verwijzing nodig. Reiskousen worden niet vergoed door jouw zorgverzekeraar, een verwijzing is dan ook niet nodig.