fbpx

Aandacht voor bewegen

Bewegingsvrijheid. Het begint met aandacht.

Het is erg belangrijk om je vrij te kunnen voelen. Goed kunnen bewegen is hier een belangrijk onderdeel van. Op die manier kunnen we zelf keuzes maken en actie ondernemen! Bij Buchrnhornen helpen wij je graag mee om deze bewegingsvrijheid te optimaliseren.

Bewegingsvrijheid betekent voor iedereen iets anders. Wat voor de één vanzelfsprekend is – iets als zelf koffie kunnen zetten – kan een ander als heel bijzonder ervaren en bijdragen aan de kwaliteit van leven. Het is vervelend om tegen gehouden te worden in je leven en daarom is het belangrijk om niet te lang rond te lopen met pijnlijke voeten. Zowel bij kleine als grote klachten staan wij voor je klaar om jou de bewegingsvrijheid te bezorgen die jij verdient!

 

Wij streven ernaar zaken mogelijk te maken voor mensen. Of je nu jong, oud, hardloper of rolstoelgebruiker bent. Wij luisteren naar jouw verhaal en jouw lichaam. Samen komen we tot de beste oplossing voor jouw probleem.

Beter kunnen bewegen; geef het de aandacht die het verdient.

In ons voet- en beweegcenter vind je alles wat met goed kunnen bewegen te maken heeft. Van een schoenwinkel met verschillende kwaliteitsmerken als Mephisto, Durea en Lowa tot aan diensten als pedicure en podotherapie. Je kunt bij ons terecht voor oplossingen als steunzolen, elastische kousen, orthopedische schoenen en instrumenten (ortheses, protheses, braces, etc.). Lees hier alles over ons aanbod.

 

Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen is aangesloten bij de volgende organisaties:

 

samenwerkingen

 

 

Wij werken ook samen met verschillende onderzoeks- en onderwijsinstellingen, waaronder:

Fontys Technische Universiteit Eindhoven SintLucas