fbpx

Onze beloften

Waar staan wij voor?

Wij willen dat jij helemaal tevreden bent. Dat doen we door ons steeds weer op jou en jouw vraag te richten. En om er zeker van te zijn dat we ‘goed bezig’ zijn en blijven, hebben wij een zevental beloften in het leven geroepen. Dan weet jij meteen waar je aan toe bent als je bij ons binnenloopt.

Voet- en beweegcentrumAandacht voor bewegen

Dát beweegt ons iedere dag weer. Of het nu gaat om een klein looppijntje of een complexer probleem. Door aandacht te hebben en samen te werken zijn wij er voor alle bewegingsproblemen en kunnen we een passende oplossing bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht aan de basis staat van het allerbeste resultaat.

 

Voet- en beweegcentrumGratis voet- en loopanalyse

Benieuwd naar hoe je loopt en beweegt? Je kunt altijd terecht voor een gratis en geheel vrijblijvende voet- en loopanalyse. Een verwijzing is hiervoor niet nodig. Onze gratis voet- en loopanalyse is beschikbaar in onze vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Oss. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak inplannen, klik dan hier.

 

Voet- en beweegcentrumJouw smaak, onze zaak

Jouw kledingstijl en smaak zijn leidend voor ons. Bij alles wat we doen gaat onze aandacht uit naar jouw ideeën en voorkeuren. Samen met jou gaan we voor een persoonlijk en mooi resultaat.

 

Voet- en beweegcentrumHelder over kosten

Je wilt weten wat iets kost voordat je een keuze maakt tussen de verschillende opties. Wij informeren je over vergoedingen en kosten die mogelijk voor eigen rekening zijn.

 

Voet- en beweegcentrumVakkundig personeel

Winkelmedewerker, schoenmaker of behandelaar; onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben kennis van zaken. Zo ben je verzekerd van goed advies en de beste oplossing.

 

Voet- en beweegcentrumConstante innovatie

We zitten nooit stil. Steeds zijn we op zoek naar nieuwe effectieve en stijlvolle oplossingen. Voor onze voorzieningen, werkwijze en service. Een nieuwe samenwerking, technische innovatie of ‘gewoon’ een goed idee.

 

Voet- en beweegcentrumAltijd dichtbij

Luisterend, meedenkend en altijd dichtbij. Wij staan altijd voor je klaar en samen zoeken we naar de juiste oplossing. Dit doen we vanuit meer dan twintig locaties in Brabant en Zeeland.

 

Zijn er dingen die je ons graag wil vertellen? Bijvoorbeeld over iets wat goed doen of mogelijk beter kunnen? Laat je mening achter op de ‘alles naar wens pagina’ via deze link!