fbpx

Kom werken bij Hét Voet- en Beweegcenter van Nederland


Met oprechte aandacht voor onze klanten werken wij elke dag aan het beter bewegen voor jong en oud. Het Voet- en Beweegcenter van Buchrnhornen heeft hierin alle zorg onder één dak. Van gepassioneerde Voetkundig Adviseurs, Schoenmakers en Orthopedisch Maatnemers tot Podotherapeuten, Medisch Pedicures en TEK Consulenten. En natuurlijk alle toppers die onze organisatie draaiende weten te houden. Werken bij Buchrnhornen betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven.

Wat ons uniek maakt?

Een multidisciplinair team van enthousiaste collega’s

Buchrnhornen is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig Voet- en Beweegcenter, met een multidisciplinair team van specialisten op ruim 20 gebieden. Voet- en Schoenadviseurs, Maatnemers, Schoenmakers, Podotherapeuten en Pedicures vullen elkaar aan voor het oplossen van de meest voorkomende voet- en loopproblemen. Voor klanten betekent dat geen kastje-naar-de-muur-praktijken, maar altijd een gefundeerd, waardevol advies met hoogwaardige diensten en producten. 

Aandacht voor bewegen

Wij faciliteren en stimuleren een leven lang lekker, vrij en comfortabel bewegen. Nu, in de toekomst en voor iedereen. Wij helpen onze klanten optimaal door persoonlijke aandacht, advies en toepassingen op maat. Graag geven wij mensen met voet- en loopproblematiek en mensen met bewegingsklachten een betere kwaliteit van leven. Dit doen wij door deskundig, gastvrij, doelmatig en innovatief te zijn en samen te werken met de klant en andere partijen. Uiteraard met aandacht!

Brabantse Roots 

Wij bieden een fijne gezellige werkkring met enthousiaste collega’s en ruimte voor specialisatie en groeimogelijkheden binnen onze organisatie. Wij als Brabants familiebedrijf kijken als multidisciplinaire zorgaanbieder graag vooruit en denken samen met jou aan continuïteit om werkzaamheden goed en met plezier te kunnen uitvoeren. Het leuke van onze organisatie is de grote variatie aan specialisaties in huis, zo hebben wij altijd een antwoord op voet- en bewegingsgerelateerde vraagstukken.

Nieuwsgierig geworden en wil je graag meewerken aan onze missie?

buchrnhornen werken bij