Steunkousen (TEK)

Therapeutische Elastische Kousen worden gedragen bij problemen in benen of armen die het gevolg zijn van functieverlies binnen het bloedvatenstelsel en aandoeningen van het lymfesysteem. Problemen kunnen variëren van kramp, pijn, jeuk, vermoeidheid, vochtophoping en spataders tot open benen die nauwelijks genezen.

Wij hebben een ruime keus in Therapeutische Elastische Kousen en leveren alle toonaangevende merken in alle soorten, maten en kleuren. Zo kunnen wij je altijd voorzien van de juiste Therapeutische Elastische Kousen.

Brochure:

Therapeutische Elastisch Kousen brochure

FarrowWraps

FarrowWraps zijn compressieverbanden die ingezet kunnen worden aan het begin van een behandeltraject om benen of armen oedeemvrij te maken. Een FarrowWrap is samengesteld uit meerdere compressiebanden die onderling met elkaar verbonden zijn. Elke band is voorzien van een klittebandsluiting, die eenvoudig is bij te stellen als een arm of been dunner wordt.

 

Als je voor de eerste keer een afspraak wilt maken voor Therapeutische Elastische Kousen of FarrowWraps heb je een verwijzing nodig. Reiskousen worden niet door jouw zorgverzekeraar vergoed, je hebt dan ook geen verwijzing nodig.