Over Buchrnhornen

Buchrnhornen Aandacht voor bewegen

Beter kunnen bewegen; een groot goed. Maar niet altijd even vanzelfsprekend. Toch is er vaak een wereld te winnen, door te luisteren naar uw verhaal en met de juiste kennis en aandacht naar u en uw voeten te kijken.

Beter kunnen bewegen; bij ons krijgt het de aandacht die het verdient. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht aan de basis staat van het allerbeste resultaat.

Hét voet- en loopcenter

In ons voet- en loopcenter komen verschillende vakgebieden samen en vormen onze professionals een team wat écht samenwerkt. Zo kunnen we voor elk bewegingsprobleem een passende oplossing bieden. Van advies of een eenvoudige schoenaanpassing tot de meest complexe orthopedische voorziening.

Meer over onze diensten

Orthopedische instrumentmakerij, Van Dinter

Naast ons voet- en loopcenter zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigden van arm- en beenprotheses, ortheses, korsetten en braces. Deze orthopedische hulpmiddelen kunnen uitkomst bieden bij bewegingsproblemen. Buiten het aanmeten en vervaardigen van maatwerk hulpmiddelen, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment confectie (sport)braces.

Bewegingsvisie
Wij zijn aangesloten bij Bewegingsvisie. Meer informatie.

Algemene bedrijfsbrochure:

Algemene bedrijfsbrochure

 

Meer dan 65 jaar ervaring

In meer dan 65 jaar zijn wij uitgegroeid tot hét voet- en loopcenter met vestigingen en servicelocaties in Brabant en Zeeland.

 

Meer historische foto's
Print Friendly