Buchrnhornen aandacht voor…

Buchrnhornen aandacht voor…

Het is ons streven dat onze maatschappelijke bijdrage voor het belangrijkste deel tot stand komt in ons werk zelf. Dit doen wij door iedere dag weer alle aandacht te hebben voor beter kunnen bewegen. Maar daar willen we het niet bij laten. We kijken daarom altijd naar mogelijkheden om ook op andere manieren invulling te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid.

Stichting Support for Workshop GhanaStichting Support for Workshop Ghana

Wij dragen de stichting Support for Workshop Ghana een warm hart toe. Door het werven van middelen en het overdragen van onze kennis, steunen wij dit prachtige initiatief.

Stichting Support for Workshop Ghana zet zich in om de werkomstandigheden en uitrusting van de instrumentmakerij (Workshop) van het St. Joseph’s Hospital in het Ghanese Koforidua te verbeteren. Met een actie voor relaties hebben geld ingezameld voor de renovatie en inrichting van de instrumentmakerij. Januari 2014 is de nieuwe werkplaats officieel in gebruik genomen. Een bijzonder moment voor alle betrokkenen. Zo ook voor Rob Buchrnhornen die vanuit ons bedrijf nauw betrokken is.

Ook u kunt de stichting ondersteunen door uw oude orthopedische hulpmiddelen, zoals braces en spalken, te doneren bij één van onze vestigingen.

Meer informatie:
Stichting Support for Workshop Ghana

Stichting ALSlogo ALS

Met de auto van Amsterdam naar Singapore. Met deze uitdaging hebben wij Stichting ALS gesteund zodat er meer middelen komen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). De tocht was bijzonder en indrukwekkend. Zo ook de opbrengst. Met onze actie hebben we € 6.470,- kunnen bijdragen. Samen met de organisatie van de Singapore- ALS-Challenge zijn we daarmee op een totaalbedrag van € 32.840,- uitgekomen

Meer informatie:
Stichting ALS

Print Friendly