Federatie PAS

Federatie PASFederatie PAS

De Federatie PAS is een samenwerkingsverband tussen vier orthopedisch schoentechnische bedrijven. De deelnemers zijn Buchrnhornen, Hanssen Footcare, OIM Orthopedie en Penders Voetzorg.

De keuze voor een samenwerkingsverband is niet uit de lucht komen vallen; de wensen van huidige cliënten, nieuwe technische mogelijkheden en ontwikkelingen in de gezondheidszorg stellen andere eisen aan de orthopedisch schoentechnicus dan tien jaar geleden. Door de in de verschillende bedrijven aanwezige kennis samen te voegen, vindt er een verrijking van expertise plaats.

In de visie van Federatie PAS gaan wetenschap en productkennis hand in hand. De federatie PAS heeft zich ten doel gesteld om wetenschappelijk onderzoek binnen de orthopedische schoentechniek verder te stimuleren. Op basis van onderzoek worden de eigen interne opleidingen en trainingen geoptimaliseerd. Ook kunnen de effecten van nieuwe producten en innovatieve technieken worden getoetst.

De leden van Federatie PAS zoeken samen naar oplossingen voor specifieke vraagstukken als diabetes mellitus, reuma en vele andere klachten.

Federatie PAS
Print Friendly