Pedicure Eindhoven

Wil je je voeten graag in goede gezondheid houden? Of heb je bepaalde fysieke klachten, waardoor medische pedicure nodig is? In beide gevallen kan je bij ons goed terecht. Onze (medisch) pedicures in Eindhoven helpen je graag!
Pedicure Eindhoven

Pedicure Eindhoven

Hét adres voor een kundige pedicure in Eindhoven!

Onze pedicures kunnen je helpen met de verzorging van je voeten, zoals bijvoorbeeld je nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen en/of het behandelen van andere (nagel)klachten. Ook geven onze pedicures desgevraagd advies over de verzorging van de voet en welke schoenen goed passen bij jouw voeten.

 

Bij Buchrnhornen werken we samen als één team, dus mochten de pedicures behoefte hebben aan de kennis en kunde van andere disciplines/collega’s dan is dat zo gepiept!

 

Pedicure en diabetes
Als diabetespatiënt kun je last krijgen van voetproblemen. Denk aan drukplekken, de vorming van eelt of blaren en wondjes. Een wondje kan ontstaan in de voet zonder dat je er erg in hebt. Dit komt doordat het gevoel in je voet door diabetes kan verminderen. Het genezen gaat vaak moeizaam. Daarbij bestaat natuurlijk de kans op een infectie. Op deze manier kan een klein wondje behoorlijk grote gevolgen hebben! Dit maakt een goede verzorging van de voet des te belangrijker.

 

Heb je kwetsbare voeten en diabetes? Het bezoeken van een pedicure is geen overbodige luxe.

 

Pedicure en reuma
Reumapatiënten krijgen regelmatig te maken met klachten aan de voet. De voeten zijn vaak extra kwetsbaar doordat jouw voetstand verandert en/of de kussentjes onder de bal van de voet verslijten. Ook kunnen schoenen minder goed gaan passen. Onze pedicures helpen u met het gezond houden van de voeten en klachten te voorkomen of te verminderen.

 

gezonde voeten met de pedicure voor regio Eindhoven

Adres Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen Eindhoven

Dr. Cuyperslaan 86
5623 BB Eindhoven

 

Je kan een afspraak met onze vestiging in Eindhoven maken door te bellen naar: 040-244 88 36. Meer informatie over deze vestiging vindt u hier.