Pedicure Tilburg

Je voeten vormen het fundament van je lichaam. Het gezond houden van je voeten is dus cruciaal. Onze pedicures in Tilburg helpen je hier graag bij. Onze pedicure in Tilburg biedt ook medische pedicures aan.
Pedicure Eindhoven

Pedicure Tilburg

Jouw pedicure in Tilburg

Je kunt voor tal van zaken terecht bij onze pedicures. Denk aan het knippen van je nagels, het verwijderen van eelt en de behandeling van likdoorns of andere (nagel)klachten. Bij de pedicure kun je ook advies inwinnen over voetverzorging of waar je op kan letten bij het kopen van nieuwe schoenen.

Binnen ons bedrijf werken alle disciplines zoveel mogelijk samen. Indien de pedicure expertise nodig heeft van andere disciplines, dan is dat zo geregeld!

Pedicure voor diabetespatiënten

Diabetespatiënten kunnen geconfronteerd worden met allerlei problemen rondom de voeten. Gedacht kan worden aan drukplekken, eeltvorming of wondjes en blaren. Doordat er vaak sprake is van minder gevoel in de voet kunnen wondjes ontstaan terwijl je dat niet door hebt. De genezing kan daarbij moeizaam verlopen en het risico op infecties is aanwezig. Een klein wondje kan daardoor flinke gevolgen hebben. Het verzorgen van de voeten is daarom ontzettend belangrijk.

Ben je diabetespatiënt en heb je kwetsbare voeten? Het regelmatig bezoeken van een pedicure is zeer zeker aan te raden.

Pedicure en reuma

Mensen met reuma kunnen te maken krijgen met voetklachten. Je voeten zijn vaak kwetsbaar door een veranderde voetstand en/of doordat de kussentjes onder je voeten dunner worden. Schoenen passen vaak minder goed. De pedicure helpt je de voeten gezond houden en klachten zoveel mogelijk tegen te gaan.

Pedicure Tilburg

Adres Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen Tilburg

Doctor Deelenlaan 8
5042 AD Tilburg

Je kan bellen naar 013 543 2648 om een afspraak te maken met onze vestiging in Tilburg.