Samenwerking Adventure Store

Buchrnhornen Podotherapie heeft vanaf heden een samenwerkingsverband met de Adventure Store in Helmond!

De Adventure Store staat bekend op hun expertise op het gebied van wandelen, sport en outdoor. In de winkel vind je alles op het gebied van wandelen, fietsen, reizen, hiken, kamperen, survival, bushcraft en recreëren. Daarnaast beschikt de Adventure Store over een uitgebreide running- en trail run afdeling. Voor advies en het aanmeten van functionele producten afgestemd op persoonlijke behoeftes kun je terecht bij één van de specialisten.

Het bedrijf werkt samen met diverse partners. Dit zijn medische specialisten, sportscholen, outdoor- en wellness centra, media partners etc. Buchrnhornen draagt ook graag haar steentje bij om klanten zo optimaal mogelijk te adviseren. Onze afdeling Podotherapie geeft graag de klanten van de Adventure Store passend advies op het gebied van voetklachten. Denk hierbij aan pijnlijke voeten ontstaan door een afwijkende voetstand, een afwijkend looppatroon en/of een functioneringsprobleem van de voeten. De eerste behandeling start altijd met een gesprek over de klachten. Daarna begint het voetonderzoek dat eventueel kan worden uitgebreid met een knie-. heup- of rugonderzoek. Vervolgens wordt het behandelplan opgesteld en doorgesproken.

Klanten van de Adventure Store kunnen tevens bij ons terecht voor gespecialiseerde podotherapie, namelijk Diabetespodotherapie en Sportpodotherapie.