fbpx

Schoenwinkel voor comfortschoenen en wandelschoenen in Eindhoven

In onze schoenenwinkel in Eindhoven kan je alles vinden wat je helpt met lekker lopen. We beschikken over een uitgebreid aanbod comfortschoenen en wandelschoenen. Onze voet- en loopspecialisten helpen je kijken naar welk model schoen het beste bij jou past. Bijkomend voordeel is dat we meestal direct veranderingen aan je schoen kunnen doen!

Wandelschoenen en comfortschoenen in onze schoenwinkel in Eindhoven

Comfortschoenen voor heel Eindhoven!

Schoenen vertellen iets over wie we zijn; de kleur, het model, de stijl. Naast het uiterlijk van de schoen is het natuurlijk heel belangrijk dat een schoen lekker zit en heerlijk loopt. In onze schoenwinkel laten we uiterlijk én comfort op prachtige wijze samenkomen!

 

In onze schoenenwinkel zijn comfortschoenen in alle breedte- en lengtematen te vinden. Daarnaast bieden we ook schoenen aan voor mensen die last hebben van diabetes en reuma.

 

De hele collectie comfortschoenen heeft een uitneembaar voetbed, zodat het plaatsen van een steunzool altijd mogelijk is.

Op zoek naar goede wandelschoenen?

Lekker wandelen begint niet met goede wandelschoenen. Het begint met goed kijken naar wat de behoeften van jouw voeten zijn. Hoe staan ze, hoe is de afwikkeling en wat is de breedte van je voeten? Onze voet- en schoenspecialisten zoeken samen met jou naar de ideale wandelschoenen voor jouw lichaam.

 

Een wandelschoen biedt steun, dempt en zorgt voor grip. Wandel je veel in het bos of ga je liever de bergen in? Het maakt voor ons niet uit: voor beide doelen hebben we de perfecte schoen. Ons aanbod van wandelschoenen bestaat uit diverse schoenen uit de categorieën ‘A’ (licht), ‘AB’ (middel) en ‘B’ (zwaarder).

Loopscan

Wil jij achterhalen hoe je precies loopt, welke stand je voeten aannemen en wat belangrijke punten zijn om op te letten als je nieuwe schoenen koopt? Dit kan met onze gratis voet- en loopscan! De loopscan geeft niet alleen inzicht in voet-of loopklachten die je op dit moment hebt. De scan laat ook goed zien wat later een pijnpunt zou kunnen worden én hoe dit te voorkomen is. De loopscan is dus altijd een goed idee!

Adres en openingstijden schoenwinkel Eindhoven

 

Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen
Dr. Cuyperslaan 86
5623 BB Eindhoven

 

De winkel is maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 open. Heel graag tot dan!

 

Als je vragen hebt, kun je natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen: 040-2448836.

Nieuwsgierig geworden?
Kom langs voor een bezoek.