Kinderen

Als kind wil je alle vrijheid van de wereld. Lekker spelen, overal opklimmen, meedoen met leuke spelletjes. Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen zet zich daarom in voor de beste oplossingen voor kinderen en jongeren om de bewegingsvrijheid te bevorderen.

 

Voor sommige kinderen betekent dit dat we orthopedische schoenen of hulpmiddelen voor ze maken, bij anderen doen we een loopscan om te zien of het kind goed staat en loopt. Afhankelijk van de situatie en de vraag zorgen we voor een goed, helder advies en waar nodig voor een voorziening.

 

“Loopt mijn kind wel goed?!”

 

Staat mijn kind wel goed?

Vaak komen ouders naar ons toe met de vraag of de voetenstand van hun kind goed is. “Staat ze niet teveel naar binnen?” of “Is die voet niet te plat?” zijn veelgehoorde vragen. Onze voet- en loopexperts kijken en denken graag met je mee, zodat jij weet waar jullie aan toe zijn.

 

Voorbeeldmodellen kinderschoenen OSB
Semi-orthopedische schoenen (OSB) zijn speciaal geselecteerde confectieschoenen die bij kinderen aanmeten. Samen met de schoentechnicus kijken we naar een paar dat de juiste pasvorm biedt en geschikt is voor de benodigde aanpassingen. Voor kinderen hebben wij in onze winkel geen schoenen op voorraad. Omdat wij het erg belangrijk vinden om ook in kinderschoenen veel keuzemogelijkheden te bieden, werken wij samen met verschillende leveranciers die leuke semi-orthopedische kinderschoenen leveren. De schoentechnicus geeft aan waar je op kunt letten.

 

Bekijk het schoenmodellenboek van Piedro.

 

Stel je vraag of maak een afspraak

Graag meer weten over het bewegen van jouw kind? Maak een afspraak voor onze gratis voet- en loopscan of stuur een bericht naar info@buchrnhornen.nl.