fbpx
Heb je last bij het lopen omdat je in de winkel geen passende schoenen kan vinden? Of heb je te maken met een beperkte functionaliteit van de voet waardoor confectieschoenen onvoldoende steun en stabiliteit geven? Dan kunnen orthopedische schoenen de oplossing bieden.

Schoen- en modelkeuze
Bij helemaal op maat gemaakte schoenen kies je zelf kiezen wat voor model, kleur(en) en leersoort je wilt hebben. Hier is een schoentechnicus bij die je helpt met het maken van de juiste keuzes. Door gebruik te maken van moderne technieken zijn er tal van mogelijkheden om de schoenen naar wens te vervaardigen.

 

Om je alvast een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben wij hieronder enkele voorbeeldmodellen voor je geselecteerd. Zo kan je alvast inspiratie op doen voordat je met een van onze maatnemers een keuze gaat maken. Het model van jouw keuze zal geschoeid worden op je eigen leesten, hierdoor kan het model afwijken van het voorbeeld.

Bij Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen geven we je de mogelijkheid om een schoen samen te stellen die past bij jouw wensen.

Staat het model dat je zoekt er niet bij?
Het komt regelmatig voor dat wij een confectieschoen als richtlijn kunnen gebruiken. Heb je zelf ideeën of inspiratie voor het vervaardigen van jouw ideale schoen? Dan horen we dit uiteraard graag. Naast onderstaand modellenboek kan je ook het Looxz OSA schoenenboek bekijken voor nog meer inspiratie.