fbpx
Heb je last bij het lopen omdat je in de winkel geen passende schoenen kan vinden? Of heb je te maken met een beperkte functionaliteit van de voet waardoor confectieschoenen onvoldoende steun en stabiliteit geven? Dan kunnen orthopedische schoenen de oplossing bieden. 

 

Schoen- en modelkeuze
Bij helemaal op maat gemaakte schoenen (orthopedische schoenen) kies je uit een uitgebreide collectie schoenmodellen die speciaal zijn ontwikkelt om op maat gemaakt te kunnen worden. De schoentechnicus helpt je bij het maken van de juiste keuze. Door gebruik te maken van moderne technieken zijn er tal van mogelijkheden om de schoenen naar wens te vervaardigen.

 

Om een breed, gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan schoenmodellen te kunnen aanbieden werkt Buchrnhornen met een select aantal merken, gespecialiseerd in orthopedisch maatwerk. 

 

Modieuze orthopedische schoenen

De merken die Buchrnhornen in huis heeft zijn niet alleen geselecteerd op de hoogste kwaliteit en zitcomfort. Ook als het gaat om uiterlijk zijn wij kritisch op wat we leveren. Je loopt fijner met een schoen die je mooi vindt en waarmee je gezien wilt worden. Onze merken zijn voortdurend op zoek naar modellen die modieus zijn met gebruik van mooie materialen, kleuren en patronen. Onze specialisten adviseren graag over de mogelijkheden.  

Bij Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen geven we je de mogelijkheid om een schoen samen te stellen die past bij jouw wensen.

Kijkboeken

Hieronder vind je kijkboeken van onze merken Looxz en Nimco. Neem ze rustig door voor inspiratie en informatie.

Kijkboek Nimco Infinity

Kijkboek Piedro kinderschoenen (semi orthopedisch)

Kijkboek Looxz Essentials

Kijkboek Looxz Designer 2

Kijkboek Looxz Designer 1