Wandelaars

Lekker en comfortabel wandelen begint niet met een goede wandelschoen. Het begint met een begrip van waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Hoe staan je voeten, hoe wikkel je af en zijn je voeten breed of juist smal? Onze mensen kijken met jou mee en weten precies wat jij nodig hebt om goed en gezond te lopen.

Waarom goede wandelschoenen?

Goede wandelschoenen bieden steun, demping en zorgen voor goede grip. Of je nu in het weekend graag door het bos loopt, of graag de hoogste bergen bedwingt, goed schoeisel maakt je activiteit een stuk aangenamer. Een belangrijke vraag is daarom ook waar je de schoen voor gaat gebruiken. Gaat het om lichtere wandelingen of wil je de bergen in? Ons assortiment bestaat uit schoenen uit de categorieën ‘A’ (licht), ‘AB’ (middel) en ‘B’ (zwaarder).

 

Loopscan

Wil je echt goed weten hoe je loopt, wat de stand van je voeten is en waar je op moet letten bij het kopen van schoenen? Doe dan onze gratis voet- en loopscan! Deze scan is helemaal vrijblijvend en geeft heel mooi weer hoe jij beweegt. Plan hier je afspraak in. We bieden de loopscan aan in Eindhoven, Tilburg en Oss.

Waar kun je terecht?

Of je nu man of vrouw bent, smalle voeten hebt of juist brede, in ons assortiment is er voor elk wat wils. Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen biedt een ruime keuze aan wandel- en bergschoenen van gerenommeerde merken zoals Meindl, Hanwag en Lowa.  Je vindt ons assortiment wandelschoenen in de schoenwinkels in Eindhoven en Tilburg. Meer info over onze vestigingen vind je hier.