fbpx

@work

Werk jij op grote hoogten, sta je dagelijks voor hete vuren of doe je ander (zwaar) fysiek werk? Dan weet je als geen ander dat je werkhouding en de juiste spullen cruciaal zijn. Alles valt en staat bij het juiste materiaal. Dit geldt ook voor onze schoenen, maar die zien we snel over het hoofd, terwijl juist onze voeten het fundament zijn van ons lopen en staan. De basis voor gezond en veilig werken begint bij beschermend schoeisel.

Het belang van goed materiaal

Iedereen moet gezond en veilig kunnen werken. Daarom leveren wij al 70 jaar het juiste schoeisel voor een gezonde houding aan personeel op de werkvloer. Bij Hét Voet- en beweegcenter Buchrnhornen staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw vraag of klacht. Iedere voet is anders en iedereen heeft andere wensen en behoeften. In alles wat we doen staat het individu centraal.

Onze diensten zorgen ervoor dat je voeten goed beschermd zijn en heb je geen last van pijnlijke voeten na een lange werkdag.

Ons multi-disciplinaire team bundelt kennis om steeds weer het beste resultaat te behalen. Dit doen we met plezier! Vanuit dit vertrekpunt analyseren en adviseren we iedereen die vragen en/of klachten heeft rondom voeten, lopen en bewegen. We hebben alles in huis voor gezonde voeten: van comfortschoenen tot steunzolen tot wandelschoenen tot (orthopedische) werkschoenen. Onze schoenen zijn in verschillende lengte- en breedtematen verkrijgbaar. Hierdoor zijn we in staat iedereen de perfecte oplossing te bieden. Dus of je nu kleine, grote, moeilijke, smalle of brede voeten hebt: wij helpen je vooruit. Voor onze werkschoenen werken we samen met leveranciers die schoeisel aanbieden dat aangepast kan worden mét behoud van certificering. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw voeten goed beschermd blijven en dat je geen last van pijnlijke voeten hebt na een lange werkdag.

Wat levert het op?

Gezonde voeten en goede schoenen zorgen voor:

 • Minder ziekteverzuim;
 • Minder kans op ongelukken;
 • Hogere productiviteit;
 • Gelukkigere werknemers.

Bovendien zijn goede, gecertificeerde schoenen vaak een voorwaarde om goed verzekerd te zijn.

Kwaliteitsmerken

Op veel plekken is het dragen van werkschoenen verstandig dan wel verplicht. Buchrnhornen werkt samen met leveranciers die schoeisel aanbieden dat aangepast kan worden mét behoud van certificering.

Goede werkschoenen beschikken over een degelijk bovenwerk, stabiel onderwerk, stabiel en stevig contrefort en verstelbare sluiting. Om de beste kwaliteit en een perfecte pasvorm te garanderen werken wij samen met de merken Emma, Elten, Lowa en Bata Industrials.

EmmaEltenBata IndustrialsLowa Werkschoenen

Geheel ontzorgd

Buchrnhornen neemt voor bedrijven alle zorg uit handen. Wij coördineren het hele proces. Zo weet je zeker dat je goed zit – zónder al het gedoe. Wij regelen:

 • Analyses voor voeten en lopen;
 • Aanmeten van voorzieningen (bijvoorbeeld steunzolen en werkschoenen);
 • Productie en distributie voorzieningen;
 • Facturering;
 • Vergoeding vanuit verzekeraars.

Al onze werkschoenen zijn gecertificeerd, waardoor zorgen over veiligheid en verzekering tot de verleden tijd behoren.

veilig werken

Werkvloerscan

Met de werkvloerscan maken wij het nóg makkelijker voor bedrijven om te werken aan goede schoenen en gezonde voeten!

De werkvloerscan bestaat uit de volgende twee onderdelen:

 • Bedrijfsscan: Hiermee geven we inzicht in het type (werk)schoenen dat aan te raden is, hoe het zit met veiligheid, certificering en verzekering;
 • Personeelsscan: Open inloopmoment voor het gehele personeel. Onze voet- en loopexperts kijken naar de voeten, onderzoeken klachten en geven advies.

Je kunt zelf aangeven of je interesse hebt in één of beide onderdelen. De werkvloerscan voeren we uit op locatie. Dat geeft ons een goed beeld van de omstandigheden en maakt het voor personeel extra makkelijk actie te ondernemen. De werkvloerscan is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en achterhaal of we je kunnen helpen.

Kom langs

Ben je benieuwd wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en bekijk samen of we je kunnen helpen.

Veilige omgang met persoonsgegevens

Zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk. Zo gaan wij met persoonsgegevens om. De regels over het beschermen van jouw persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Algemene Verordering Persoonsgegevens (AVG). Ons team van specialisten heeft een geheimhoudingsverklaring getekend. Dat betekent dat zij zorgvuldig omgaan met de gegevens die jij ons toevertrouwd.

Werkschoenen

Maak nu een afspraak