Winkel

Heb jij behoefte aan nieuwe comfort- en wandelschoenen? Kom dan langs in onze schoenwinkels te Eindhoven en Tilburg! Wij bieden een uitgebreide collectie en de expertise van onze voet- en schoenspecialisten aan. Op deze manier kunnen wij samen met jou kijken naar welke schoenen het beste bij jouw smaak en voeten passen. Er kunnen eventueel direct kleine aanpassingen om de pasvorm te verbeteren worden gerealiseerd in onze werkplaats.

Kwaliteitsschoenen

Je wilt er goed uitzien én heerlijk lopen. Dat snappen wij als geen ander en je treft in ons dan ook de partner bij uitstek als het om goede, mooie schoenen gaat. We kijken naar pasvorm, lengte- en breedtemaat en onze gehele collectie heeft een uitneembaar voetbed. Hierdoor kan er zonder problemen een steunzooltje in de schoen geplaatst worden. Ook kleine aanpassingen aan de schoen vormen geen enkel punt. Die voeren we voor je uit terwijl je wacht.

Al met al zorgt dit voor een uniek aanbod. Wij bieden expertkennis én een prachtige schoenencollectie. En dat tegen reguliere prijzen.

Brede schoenen

Een aanzienlijk deel van onze klanten heeft brede voeten. Soms gaat er een lange en frustrerende periode aan vooraf voordat iemand weet dat hij of zij brede voeten heeft. Schoenen passen vaak slecht en pijntjes liggen op de loer. Als je brede voeten hebt, is het belangrijk brede schoenen aan te schaffen. Schoenen die echt passen bij jouw voeten zorgen namelijk voor veel comfort! Heb je vaak moeite met het vinden van de juiste schoenen? Laat onze voet- en loopexperts eens naar je voeten kijken. Wie loop je met een simpele oplossing weer op wolken!

Wij beschikken over brede schoenen in breedtematen H, K, M en W. Het assortiment brede schoenen bestaat uit de merken FinnComfort, Solidus, Durea en Xsensible.

Specialisten

We maken gebruik van kennis en ervaring door vakmanschap en bieden geavanceerde technologie aan, zoals onze gratis loopscans en voetmetingen. Meer weten over de loopscan? Klik hier.

Schoenwinkel Schoenwinkel

In onze winkels kan je daarnaast ook terecht voor:


  • Verbandschoenen (Pulman pantoffels)
  • Flexyfoot wandelstok doppen
  • Braces en bandages
  • Sandalinos sandalen
  • Strassburg sock
  • Reiskousen
  • Diabetessokken
  • Producten voor lederonderhoud en verzorging